Om Legeskum

Værdigrundlag

Med Legeskum ønsker vi at skabe et univers for leg og læring til børn i alle aldre. Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse, og vi tror på at den aktive leg som skumlegesæt fra Legeskum indbyder til, er den bedst start vi kan give vores børn, så de får nogle gode motoriske færdigheder. Det er desuden påvist sammenhænge mellem børn med stor motorisk styrke og gode sociale relationer samt evne til indlæring.

Som mødre har vi fra vores børn har været 1/2 år deltaget i tumlehold 1 gang ugentligt, eller når børnene er blevet ældre på mor barn gymnastik hold, hvor vi er blevet kloge på vigtigheden i at træne især det vestibulære sansesystem. Med skumlegesæt fra Legeskum får alle nu muligheden for at træne motorikken dagligt og endda uden at vide det, for det er jo bare LEG.

Hvem er Legeskum

Bag Legeskum er nu Lars og Anita. Vi er forældre til 4 børn i alderen 2 -12 år.

Som forældre til 4 meget aktive børn har Legeskum været startskuddet til en hverdag hvor leg, fantasi og motorisk udvikling er i fokus – et tumleunivers, som vi kender det fra gymnastiktimen. Vi oplevede hos især de små, hvordan de motoriske færdigheder også smittede af på andre færdigheder. Set både fra et forældre og et fagligt synspunkt, er vi imponeret over hvordan børnene på mange måder – store som små skaber et rum for leg og bevægelse, vi ikke endnu har set på det danske marked.

Senere hen er konceptet udbygget, og Legeskum er ikke længere “kun” motoriklegetøj – men også et designmøbel der pryder i stuen eller børneværelset.

Bag Legeskum er hele familien, vores børn der gerne afprøver skumlegesættene og stiller op til fotografering – og én til at håndtere alt det praktiske med lagerhåndtering og forsendelse.

Vi bor på landet med åbne vidder, som giver rig mulighed for en aktiv hverdag med Legeskum både ude og inde.

Vi håber I er lige så begejstrede for vores skumlegesæt som vi er.

Hvad er Legeskum

Skumlegesæt fra Legeskum er produceret af polythylen-skum – kendt som PE skum. Det er kendetegnet ved at være en robust skumtype der har lang holdbarhed og bibeholder fastheden ved tryk. PE skum er desuden ultra let og fri for farlige stoffer. Det håndsyede betræk er nemt og praktisk at holde rent. Kunstlæderet er af PU/PVC materiale – og testet 100% fri for ftalater.

Skumlegesæt fra Legeskum er testet og godkendt efter EU og danske standarder for legetøj for både sikkerhed og kemiske egenskaber.

Alt Legeskums produkter er håndsyede produkter, og de er derfor ikke alle 100 % ens. Meget af de skumlegesæt vi sælger bliver produceret efter ordre, og derfor kan vi tilbyde den helt unikke service at du selv kan designe dit eget skumlegesæt ud fra farver fra farvepaletten.

Showroom

Vil du se, røre, prøve produkterne fra Legeskum inden du bestiller, er du velkommen til at besøge vores showroom i Højer. Afhentning af produkterne fra Legeskum er også muligt. Vi har altid et udvalg af forskellige farver og modeller på lager i Danmark.

Vi åbner dørene efter aftale, kontakt os på mail eller telefon og aftal nærmere.

Vi har desuden også et mindre udvalg af Legeskum-produkterne hos børneloppen i Valby.

Vi er en lille nyopstartet virksomhed, men vil forsøge at være repræsenteret på relevante messer rundt i Danmark.