FAQ

Få svar på dine spørgsmål.

Nedenfor finder du svar på mange af de spørgsmål vi dagligt får. Hvis ikke du finder svar her, kontakt os gerne på kontakt@legeskum.dk.

Skumlegesæt fra Legeskum består af hårdt presset PE skum, som har den gode egenskab at det giver efter for derved at bibeholde faconen. Betrækket er et materiale der består af PVC/PU læder i forskellige farvevarianter. Det har en glat overflade, der gør det let at holde rent og tørre af. Det er 100 % fri for ftalater. Skumlegesæt fra Legeskum er godkendt af sikkerheds og miljøstyrelsen.

I vores webshop er det muligt både at bestille lagervarer og bestillingsvarer. Leveringstiden fremgår af produktbeskrivelsen.
De varer man ønsker at bestille lægger man i kurven med angivelse af farvevalg hvis dette er muligt.

Meget af skumlegesættene fra Legeskum kan bruges af børn med en bred aldersspredning – blot med fokus på andre motoriske øvelser. I produktbeskrivelsen er der angivet en vejledende målgruppe for legeskumsæt fra Legeskum, ligesom det er muligt at anvende filteret i menuen til kun at få vist skumlegesættet for en ønsket alder.

I webshoppen er der for hvert produkt en standard vare og en tilsvarende vare med “eget design”. For eget design vælger du under varianter hhv. FARVE 1 og FARVE 2, med angivelse af den ønskede farve. Tillægget for eget farvevalg udgør 149,- som automatisk tillægges kurven når du aktiverer FARVE 1 og FARVE 2.

For varer der er på vores lager i Danmark er leveringstiden 1-3 hverdage. For varer der er på fjernlager hos vores producent er leveringstiden ca. 7 hverdage. For varer der bestilles med eget farvevalg er leveringstiden 5 uger, da de produceres efter ordre. Ved travle perioder kan der forekomme længere leveringstid – op til 8 uger. Som udgangspunkt fremgår lagerstatus på hvert produkt i webshoppen.

Såfremt du er i tvivl om leveringstiden kontakt os gerne.

Ja, det er muligt at bestille et gavekort/værdikupon som kan gives i gave.

Det er muligt at betale med følgende kort: Visa, Mastercard, samt Mobilepay. Vi tilbyder også en afdragsordning ved VIABILL. Se mere herom under handelsbetingelser. For betaling af Legeskum med eget farvevalg er der tale om forudbetaling og pengene bliver derfor trukket ved bestilling.

Det er altid muligt at returnere legeskumsættet indenfor 30 dage efter køb hvis skumlegesættet er ubrugt og i original emballage. Hvis det er skumlegesæt købt med eget farvevalg kan vi ikke altid tilbyde denne service. Det afhænger af en konkret vurdering, om det er en farve vi kan videresælge.

Vi tilbyder 2 års garanti på vores skumlegesæt. Denne omfatter hvis syningen er gået i stykker, hvis skummet falder sammen eller hvad man kan forvente af almindelig daglig brug.

Vi sender til de fleste lande i verden – dog ikke England og Tyskland. Vi sender fragtfrit i Danmark ved køb over 500 DKK og til en række andre EU lande mod et lille tillæg. Forespørg før køb hvilke leveringsomkostninger der gælder for dit land.